گروههای آموزشی در معرفی دانشگاه وجذب دانشجو فعال شوند

کد خبر: 890 تاریخ انتشار: 1397/11/1
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام گفت: گروههای آموزشی با معرفی پتانسیل های دانشگاه در جذب دانشجو بیشتر فعال شوند.

دکتر منصور احمدی در جلسه مدیران گروههای آموزشی اضافه کرد: اساتید بهترین معرف برای عملکرد دانشگاه هستند و امروز به برکت دانشگاه آزاد اسلامی در هر منطقه نخبگان و جوانان به عنوان اعضای هیات علمی در دانشگاه مشغول جذب می شوند.

وی بیان کرد: کیفی سازی آموزشی در دانشگاه با توانمندسازی اساتید صورت می گیرد واین مهم می تواند در جذب دانشجو موثر باشد.

وی گفت: فارغ التحصیلان متعهد و متخصص دانشگاه نیز ظرفیت عظیمی هستند که در معرفی دانشگاه موثر هستند و باید این ظرفیت فعال شود.

معاون آموزشی واحد ایلام به آغاز ثبت نام  وانتخاب واحد در نیمسال دوم  سال 97 اشاره کرد وگفت: در برهه کنونی اساتید بایستی کمک کار دانشگاه بوده وبا طرح های مبتنی بر اقتصاد دانش بنیان به درآمد زایی غیر شهریه ای دانشگاه کمک کنند.

آمار بازدید       امروز: 356    ديروز: 382    اين ماه: 738    تاکنون : 482842