انتخاب رشته دوره دکتری تخصصی سال 1400دانشگاه آزاد :

انتخاب رشته دوره دکتری تخصصی سال 1400دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 1360 تاریخ انتشار: 1400/2/1
انتخاب رشته دوره دکتری تخصصی سال 1400دانشگاه آزاد اسلامی

انتخاب رشته دوره دکتری تخصصی سال 1400دانشگاه آزاد اسلامی برای داوطلبانی که در آزمون سراسری دوره دکتری تخصصی سازمان سنجش آموزش کشورشرکت کرده اند، از عصر امروز سه شنبه 31 فروردین ماه آغاز و تا پایان روز چهارشنبه 8 اردیبهشت ماه ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی مرکز سنجش، پذیرش وفارغ التحصیلی، داوطلبان مجاز به انتخاب رشته براساس کارنامه صادره از سوي سازمان سنجش آموزش کشور مي توانند متناسب با مجموعه امتحاني خود حداكثر تا 80 رشته/ محل را در دانشگاه آزاد اسلامي انتخاب كنند.

داوطلبان لازم است با مراجعه به سامانه www.azmoon.org   دفترچه راهنمای انتخاب رشته را دریافت نمایند. متقاضیان دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی لازم است پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و درصورت دایر بودن رشته/ گرایش مورد تقاضای ایشان در دانشگاه آزاد اسلامی از طریق سامانه مذکور انتخاب رشته نمایند.

داوطلبان لازم است با کد شناسه انتخاب رشته مندرج در ذیل کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور وکد ملی اقدام به ورود به سامانه نموده وپس از پرداخت وجه ثبت نام نسبت به انتخاب رشته/محل های مورد نظر خود به ترتیب اولویت اقدام نمایند.

آمار بازدید       امروز: 96    ديروز: 356    اين ماه: 834    تاکنون : 482938