جلسات مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد در محل زندگی داوطل:

جلسات مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد در محل زندگی داوطلب و بصورت مجازی برگزار میشود.

کد خبر: 1262 تاریخ انتشار: 1399/6/29
جلسات مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد در محل زندگی داوطلب و بصورت مجازی برگزار میشود.

.🔺جلسات مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد در محل زندگی داوطلب  و بصورت مجازی برگزار میشود.

🔹 براساس اعلام رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد مصاحبه‌های دکتری به‌صورت مجازی برگزار می‌شود. ۸۲ واحد دانشگاهی که یا برگزار کننده دوره دکتری هستند و یا صلاحیت فنی کار را دارا هستند، برای حضور دانشجویان و احراز هویت آنها تعیین شده‌اند.

دکتر مهدی عباسی ، معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام :
🔹 قرار است مدیریت متمرکز را در بحث برگزاری مصاحبه‌ها داشته باشیم، البته جلسات مصاحبه به‌صورت غیرحضوری خواهد بود و از استان‌ها درخواست‌شده اساتید پیشنهادی خود را برای این کار معرفی کنند.

عباسی
رئیس شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام؛
🔹با توجه به اینکه شرایط حضور در دانشگاه برای داوطلبان سخت است، به‌سمت برگزاری مجازی این جلسات رفتیم و از آنجاکه امروز تجربه کافی را در این زمینه داریم، مشکلی ایجاد نخواهد شد.

🔹مدیریت مصاحبه‌های آزمون دکتری به‌صورت متمرکز با مرکز آزمون خواهد بود، با این حال به داوطلبان توصیه می‌کنیم برای مصاحبه شفاهی دکتری که قطعا به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود،  با هماهنگی مدیران فنی جلسات در حال های منتخب حتما تجهیزات خود را پیش از شروع مصاحبه‌شان کنترل کنند تا مشکلی از این بابت ایجاد نشود.

آمار بازدید       امروز: 103    ديروز: 518    اين ماه: 3109    تاکنون : 456374