دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در 60 رشته بدون آزمون دانشجو می پذیرد

کد خبر: 120 تاریخ انتشار: 1394/7/11
دکتر احمدی : دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در 60 رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی بدون آزمون دانشجو می پذیرد

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام گفت واحد ایلام برای ترم مهرماه 94 در 60 رشته کاردانی ؛ کارشناسی پیوسته و ناپیوسته بدون آزمون دانشجو می پذیرد.
دکتر منصور احمدی ضمن بیان مطلب فوق تصریح کرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام با دارا بودن 140 عضو هیات علمی تمام وقت ، 90 رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی یکی از بزرگترین مراکز آموزش عالی استان با 18 هزار فارغ التحصیل است.
وی بیان کرد در حال حاضر واحد ایلام بزرگترین مرکز تحصیلات تکمیلی در استان ایلام می باشد و دارای مجموعه کارگاهی و آزمایشگاهی پیشرفته ، امکانات رفاهی ، ورزشی و خوابگاهی مناسب و کتابخانه مرکزی و مرجع با بیش از 80 هزار جلد کتاب و صدها پایان نامه و طرح تحقیقاتی می باشد.
معاون آموزشی واحد ایلام ضمن اشاره به توانمندی ها و پتانسیل های واحد ایلام از علاقمندان به تحصیل در رشته های کاردانی و کارشناسی بدون آزمون خواست برای ثبت نامه اینترنتی به سامانه معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org مراجعه نمایند.
وی گفت ثبت نام حضوری و تحویل مدارک نیز در نیمه دوم شهریورماه با مراجعه به واحد ایلام صورت می پذیرد.

برچسب‌ها :

ارسال به دوستان نسخه چاپی