مدیران گروه‌های آموزشی در تولید علم و تبدیل آن به ثروت مشارکت داشته باشند

کد خبر: 119 تاریخ انتشار: 1394/7/11
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام: مدیران گروه‌های آموزشی در تولید علم و تبدیل آن به ثروت مشارکت داشته باشند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام گفت : راه اندازی رشته های بین رشته ای و جذاب ، تکریم و رضایت مندی دانشجویان و ارتقای کیفیت آموزشی و فعا ل سازی انجمن های علمی گروه های آموزشی با همکاری معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه از مهمترین اولویت های گروه های آموزشی واحد ایلام است .
دکتر شهریار عباسی در جلسه مدیران گروه های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام ضمن بیان مطلب فوق تصریح کرد: دولت قبل در حوزه آموزش عالی در صدد زمین گیر کردن دانشگاه آزاد اسلامی از طریق سنگ اندازی در برنامه های دانشگاه و کاهش تعداد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بود که این امرباعث شد سهم دانشگاه آزاد اسلامی در آموزش عالی کشوربه کمتر از 40 درصد برسد که الحمدالله درایت و مدیریت هوشمندانه دکتر میرزاده در پاسخگویی به نیاز جامعه مبنی بر گسترش تحصیلات تکمیلی و جلب اعتماد مردم که صاحبان اصلی این دانشگاه هستند باعث شد روند رشد علمی ، کیفیت آموزشی و پژوهشی دانشگاه با شتاب بیشتری تحقق یابد.
وی بیان کرد در تمام تصمیمات دانشگاه آزاد اسلامی علاوه بر حرکت بر اساس چشم انداز توسعه علمی کشور منافع مردم نیز به بهترین نحو ممکن در نظر گرفته می شود و بر این اساس امروز دورترین و محروم ترین نقاط کشور از نعمت آموزش عالی برخورد دار شده است و این خدمت بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی به نظام است که باعث ایجاد عدالت آموزشی در کشور شده است .
وی بیان کرد: در حال حاضر سیاست مسئولان و برنامه ریزان دانشگاه جذب دانشجوی بیشتر و افزایش سهم دانشگاه آزاد اسلامی در آموزش عالی کشوراست و کاهش وابستگی دانشگاه به شهریه است که باید از طریق تولید علم و تبدیل آن به ثروت صورت گیرد.
رئیس واحد ایلام بیان کرد: سهم دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در آموزش عالی استان33 درصد است در حالی که این واحد یکی از بزرگترین مراکز آموزش عالی استان از لحاظ کیفیت آموزشی ، تولید علم و دارا بودن زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری لازم از جمله اعضای هیات علمی مجرب ، آزمایشگاه های ، کارگاه های و ....پیشرفته است .
وی بیان کرد:مدیران گروههای آموزشی باید با مطالعه و نیاز سنجی از طریق راه اندازی رشته های جدید و کاربردی و بین رشته ای و برند سازی کیفیت آموزشی دانشگاه اعتماد داوطلبین را جلب نموده تا امکانات کم نظیر این دانشگاه در خدمت توسعه استان باشد.
عباسی بیان کرد : مدیران گروههای آموزشی و علی الخصوص اساتید مهمترین الگو برای دانشجویان هستند و بایستی اساتید دانشگاه مجهز به علم روز دنیا باشند و از طریق پژوهش و مطالعه نیازهای دانشجویان را در حوزه علمی ، پژوهشی و آموزشی مرتفع سازند.
رئیس واحد ایلام گفت: مدیران گروههای آموزشی باید در بحث تولید علم و تبدیل آن به ثروت برای درآمدزایی دانشگاه بیشترمشارکت داشته باشند ساز و کار لازم برای فعالیت علمی و پژوهشی اساتید و دانشجویان فراهم شده است.
وی گفت : اگر تدبیر و دور اندیشی حضرت آیت هاشمی رفسنجانی و دکتر میرزاده در طرح تجمیع یک وادغام پردیس های علوم و تحقیقات در واحد های مادر نبود امروز واحد ایلام با مشکلات عدیده ای روبرو می شد که با طرح تجمیع یک و دو علاوه بر حل مشکلات واحد چابکسازی سیستم و حذف بروکراسی اداری دست وپاگیر در دست اقدام است.
در این نشست معاون آموزشی واحد ، معاون پژوهشی واحد وجمعی از مدیران گروههای آموزشی به بیان دیدگاههای خودپرداختند

برچسب‌ها :

ارسال به دوستان نسخه چاپی